Finn din avtale/bil på Min Side

AutoPASS Min side

Nå har alle kundene i Ferde blitt flyttet til nytt kunderegister i Ferde – Brikkeutsteder (tidligere Bomringen i Bergen)
For å se eller gjøre endringer på din nye avtale følger du veiledningen nedenfor:

1. Logg inn Min Side
For å finne din AutoPASS-avtale vennligst gå til https://minside.autopass.no/ og logg inn med BankID.

2. Finn avtale
Når du er logget inn på min side kan du bruke «Finn avtale» for å søke opp ditt nye kundenummer.

 

NB! Vær obs på at du får en feilmelding på epostadressen frem til du har tastet inn fullstendig epostadresse. Dette gjelder også ved autofill av epostadresse.

Her er det viktig at du benytter den mailadressen som er registrert i avtalen. Hvis mailadressen ikke stemmer, vil du få opp «knytting av avtale feilet» og du må da kontakte Ferde for å få endret mailadressen på din avtale før du prøver igjen.

3. Epost
Du skal nå ha mottatt en epost, så vennligst sjekk din epost og følg linken du har fått tilsendt.

4. Avtale tilknyttet
Når du har akseptert knytningen ved å trykke på linken i mailen, så vil du bli sendt inn til MinSide og få opp et bilde over avtaler tilknyttet.
Du vil nå være tilknyttet alle avtaler der din e-post er registrert.


(eksempelbilde)

5. Se din avtale med Ferde – Brikkeutsteder
Det nye kundenummeret og avtalen med Ferde – Brikkeutsteder vil nå ligge under «Velg avtale» i den blå fanen på venstre side.

Det vil dessverre ikke lenger være mulig å finne informasjon som gjelder de gamle kundenumrene på AutoPASS Min side. Ved behov for slik informasjon, vennligst ta kontakt med vårt kundesenter.

Manglende passeringer på Min Side?

Passeringer foretatt frem til ny brikke er tatt i bruk vil bli belastet avtalen noe forsinket, og det kan ta inntil 2 uker før passeringene vises på MinSide.

Ny bruker av  AutoPASS-Min Side:

Har du aldri vært inne på Min Side tidligere kan du bruke denne veiledningen https://ferde.no/min-side/veiledning-autopass-side/

 

Mer info om ny AutoPASS-brikke og nytt kundenummer

Alle bompengeprosjektene i fylkene Agder, Rogaland og Vestland er nå samlet i bompengeselskapet Ferde. Vi samler derfor alle AutoPASS-kundene i selskapet i ett og samme kunderegister.

Det pågår utsendelse av nye AutoPASS-brikker til alle kunder på Haugalandspakken, Bomringen i Kristiansand og Bymiljøpakken Nord-Jæren.
Det er sendt ut brev om dette til våre kunder via epost, digipost og brev. Informasjonen finner du også i våre nyheter: