Hopp til innholdet

Ropo Capital kjøper inkassoselskapet Demand Norge

Gjennom en offentlig anbudsprosess har Ferde AS gitt Ropo Capital Norway AS tilsagn om å kjøpe inkassoselskapet Demand Norge AS. Demand Norge var 100% eid av Ferde AS.

Anbudsprosessen har bestått av en kvalifiseringsrunde og en tilbudsrunde hvor Ropo Capital Norway til slutt hadde det beste tilbudet basert på kvalitet og pris.

Ropo Capital Norway kjøper 100% av aksjene i Demand Norge. Selskapet er lokalisert i Bergen og betjener i dag, med sine 9 ansatte, Ferdes inkassoportefølje for ubetalte bompengeavgifter.

- Vi har gjennom evalueringsprosessen av Demand, opparbeidet et svært godt inntrykk av et kompetent, strukturert og velorganisert selskap, og dette skal vi selvsagt ta med oss videre i våre vekstplaner i Norge, sier Administrerende direktør Tove Giske i Ropo Capital Norway.

- Vi er trygge på at Ropo Capital Norway vil bli en god eier for Demand Norge som kan videreutvikle selskapet og ivareta de ansatte på en god måte, sier Trond Juvik, administrerende direktør i Ferde AS.

Ropo Capital er en kjent aktør i inkassobransjen i Norge med et sterkt fotavtrykk i markedet. Selskapet har siden etableringen i 2014 blitt en sterk utfordrer i bransjen og er kjent for sin fleksibilitet, innovative tankesett og kundefokus.

- Ropo Capital er i ferd med å introdusere vårt faktura livssyklus konsept i Norge og fornye bransjen med vår unike single service plattform Ropo 24. Vår løsning automatiserer hele faktureringsprosessen fra fakturadistribusjon til betalingsovervåking og inkasso. Oppkjøpet av Demand vil styrke vår posisjon på Vestlandet, og vi gleder oss til å videreutvikle dette markedet med vårt konsept sammen med Demands meget dyktige organisasjon, sier Tove Giske.

Med oppkjøpet av Demand vil Ropo Capital i Norge telle 45 ansatte med en omsetning på ca 100 mill.