Hopp til innholdet
Bomanlegg og priser

Haugalandspakken omfatter mange små og større prosjekter i de sju kommunene på Haugalandet: Bokn, Karmøy, Haugesund, Vindafjord, Etne, Sveio og Tysvær.

Kjøretøy under 3,5 tonn

Ordinære kjøretøy

9,60

Nullutslippskjøretøy

4,80

Ordinære kjøretøy

12,00

Nullutslippskjøretøy

12,00

Nye takster fra 01.11.21

Månedstak

Med gyldig AutoPASS-avtale og brikke i bilen belastes du maks 75 passeringer pr. kalendermåned pr. kjøretøy/brikke.

Timesregel

Med gyldig AutoPASS-avtale og brikke betaler man kun for én passering dersom samme kjøretøy/brikke passerer flere bomstasjoner i løpet av 60 minutter.

Fritak

Dersom du har parkeringskort for forflytningshemmet og har knyttet dette til din AutoPASS-avtale, så får du fritak ved passering i Haugalandspakken sine bomstasjoner.

Les mer om fritak her
Nullutslippskjøretøy

Nullutslippskjøretøy er elbiler og hydrogenbiler i takstgruppe 1 og 2 og må ha gyldig AutoPASS-avtale og brikke for å få rabatt/fritak. Nullutslippskjøretøy i takstgruppe 1 skal betale bompengeavgift som tilsvarer 50% av ordinær takst etter rabatt og takstgruppe 2 skal inntil videre ikke betale bompenger.

Tegn avtale her
Om prosjektet

Haugalandspakken er navnet på en utbyggings- og finansieringsplan med sikte på utvikling av transportsystemet på Haugalandet. Haugalandspakken omfatter hovedsakelig en standardheving av de to viktigste transportårene gjennom regionen: E134 mellom Haugesund og Etne og Fv 47 gjennom de syv involverte kommunene. Det er også aktuelt å gjennomføre tiltak på E39 og på fylkesveiene.