Hopp til innholdet

Ferde søker finansanalytiker

For å imøtekomme vårt kompetansebehov innen økonomi og finans søker vi en analytisk og nysgjerrig finansanalytiker.

Som vår nye finansanalytiker vil du være en sentral bidragsyter i den daglige driften av finansforvaltningen. Et viktig ansvarsområde er økonomisk analyse og planlegging av finansiering knyttet til bompengeprosjektene, samt tilhørende rapportering. Du vil bistå og ha ansvar for planlegging, gjennomføring og dokumentasjon knyttet til låneopptak, rentesikringer, plasseringer og overskuddslikviditet. Du vil inngå i arbeidet med selskapets finansielle risikostyring og rapportering, og bistå med forberedelse og gjennomføring av eksterne presentasjoner. Du vil ha dialog med Ferdes oppdragsgivere, finansmarkedet og andre interessenter både internt og eksternt. I rollen vil du være en ressurs med tanke på videreutvikling og forbedring av økonomi- og finansområdet i Ferde.

Du vil bistå og ha ansvar for planlegging, gjennomføring og dokumentasjon knyttet til låneopptak, rentesikringer, plasseringer og overskuddslikviditet. Du vil inngå i arbeidet med selskapets finansielle risikostyring og rapportering, og bistå med forberedelse og gjennomføring av eksterne presentasjoner. Du vil ha dialog med Ferdes oppdragsgivere, finansmarkedet og andre interessenter både internt og eksternt. I rollen vil du være en ressurs med tanke på videreutvikling og forbedring av økonomi- og finansområdet i Ferde.

Ferde kan tilby deg en selvstendig, fleksibel rolle i et uformelt og godt fagmiljø med dyktige kolleger. Vi er en trygg og stabil arbeidsgiver med et viktig samfunnsoppdrag og gode rammer. Du vil få varierte oppgaver innen økonomi og finans og erfaring med forvaltning av en stor finansportefølje. Du vil jobbe tett sammen med Økonomi- og finansdirektør og avløse denne ved behov. Ettersom vi er et lite team, vil du være tett på beslutningene.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, inkludert fleksibel arbeidstid og gunstige pensjons- og forsikringsavtaler. Stillingen rapporterer til Økonomi- og finansdirektør og er lokalisert i moderne lokaler sentralt i Bergen.

Søknadsfrist: 26.5.2024.

Les hele vår stillingsannonse:

Ønsker du mer informasjon om stillingen? Kontakt gjerne vår samarbeidspartner på rekruttering Jefferson Wells ved Veslemøy Selvik (mobil: 416 79 399) eller Nicolas Torres (mobil: 479 03 777) for en konfidensiell og uforpliktende prat .

Ferde inviterer til et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø. Vi leter utelukkende etter de riktige kvalifikasjonene og tilrettelegger for riktig medarbeider. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, alder og kulturell bakgrunn.

Søknadsfrist: 26.5.2024