Hopp til innholdet

Ferde søker strategisk og driftsnær teknologidirektør

Trives du i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning?

For å imøtekomme vårt kompetansebehov innen teknologi og teknologiledelse søker vi en strategisk og driftsnær teknologidirektør til Ferdes ledergruppe.

Som vår nye teknologidirektør vil du bidra til å utvikle selskapet og lede arbeidet med operasjonalisering og realisering av Ferdes IKT-strategi i vår neste planperiode.
Sammen med Teknologi- og prosjektavdelingen vil du forbedre våre digitale prosesser, samt utvikle nye innovative tjenester.
Andre viktige ansvarsområder blir å sikre avdelingens ivaretakelse av IKT-drift og ansvar tilknyttet etablering og forvaltning av alle bomstasjoner i Ferdes region.
I stillingen som teknologidirektør vil du få mulighet og rammer for å ta i bruk og arbeide med ny teknologi i et kompetansedrevet selskap.

Vi i Ferde kan tilby deg en selvstendig, fleksibel rolle i et uformelt og godt fagmiljø med dyktige kolleger. Du vil få mulighet til å utvikle fremtidig innhold og utvikling av egen stilling. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og gunstige pensjons- og forsikringsavtaler. Vi har fleksitid og du vil ha mulighet for hjemmekontor. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i ledergruppen.

Ønsker du mer informasjon om stillingen? Kontakt gjerne vår samarbeidspartner på rekruttering Jefferson Wells, ved Veslemøy Selvik, for en konfidensiell og uforpliktende prat (mobil: 416 79 399).

Ferde inviterer til et mangfoldig og inkluderende arbeidsmiljø. Vi leter utelukkende etter de riktige kvalifikasjonene og tilrettelegger for riktig medarbeider. Vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av kjønn, funksjonsevne, alder og kulturell bakgrunn.

Søknadsfrist: 31.1.2024.